Heal op DDW15

Shirly Dap: Heal interior design

De adrenaline wordt langzaam minder, negen dagen lang hebben wij met enorm veel plezier en energie op de ‪#‎DDW15  gestaan. Voor ons was het een groot succes! Dankzij een mooie samenwerking met Big Impact en het beschikbaar stellen van een ruimte van ruim 60m2 door Area 51, hebben wij ons Heal concept mogen neerzetten.

Het thema was ‘Our World is our Playground’. Voor ons waren het twee vliegen in een klap. Enerzijds wisten we de verschillende zintuigen van mensen te prikkelen en daarmee het gevoel van welzijn te verhogen met ons Heal interieurconcept. Mede dankzij Big Impact werden onze dessins tastbaar in de vorm van gordijnen, wandbekleding en zelfklevende wraps voor de meubels.

Voor de zelfklevende wandbekleding is het nieuw geïntroduceerde Gluetex Biovate gebruikt, een duurzaam product gemaakt op basis van aardappelzetmeel. Helemaal Heal dus!

Onze kleurrijke wereldse dessins werden enorm goed ontvangen! Zo ook de totale beleving van de ruimte. Al bij binnenkomst werden mensen soort van overvallen door de ruimte. Het enorme contrast met het skatepark maakte deze ervaring extra sterk. En dat is nu precies wat wij willen met onze concepten. Een plek creëren waardoor je je beter voelt, jezelf kunt zijn en ontmoetingen hebt met andere mensen.

Images: Heal interior design and Maarten van de Voort