About us

Kiezen voor Big Impact is denken in mogelijkheden. We hebben de kennis, ervaring en productiecapaciteit in huis. Beschikken over de nieuwste technieken en een state-of-the-art machinepark met        ’s werelds meest geavanceerde textielprinter. En we blijven innoveren.
Daarnaast schuilt onze kracht in de mensen die bij ons werken. Professionals die het maximale uit de machines weten te halen. Maar die ook weten dat prijs, levertijd en maatwerk het verschil maken.

Interiors Unlimited  De toekomst in interieur kent geen noodgedwongen repeterende patronen, geen kleur restricties, maar complete designvrijheid. Gordijnstoffen, wand- en meubelbekleding in de hoogste kwaliteit en met oneindig veel mogelijkheden. Producten die voldoen aan alle hoge eisen die de industrie- en projectmarkt stellen. Big Impact produceert textielbedrukking zonder concessies. Voor toepassing in kantoren, retail, hospitality, horeca, zorg en onderwijs.   Met een state-of-the-art machinepark en 45 specialisten voldoet Big Impact aan uw hoogste eisen. Snel, vakkundig, in ieder gewenste ordergrootte en met ongekende design vrijheid. Omdat we 24 uur per dag, 5 dagen in de week produceren, kunnen we ook in grote volumes indrukwekkende levertijden realiseren. Een solide basis voor samenwerking. Voor prestaties met impact.  
Digital Sublimation Inkjet Voor het bedrukken van gordijnen en meubelstoffen maken we gebruik van ’s werelds grootste en snelste textielprinter. Onder andere dankzij het spanningsvrij aanbrengen van het materiaal en de doordachte sublimatietechniek, garanderen we een zeer hoge kleurintensiteit, haarscherpe afbeeldingen tot wel 1.000 dpi en optimale vlakvulling. Specificaties op verzoek  
For professionals Big Impact biedt high-end toepassingen voor professionals die bezig zijn met het werken en leven van morgen.
Projectinrichters, converters, retailers en decorateurs, evenals leveranciers in de textielsector, schilders- en afwerkingsbedrijven.
Professionals die op zoek zijn naar kwaliteit, originaliteit en functionaliteit; die buiten de gebaande paden durven te gaan, geen concessies willen doen en daarmee het verschil maken.    
Digital UV Inkjet Voor de bedrukking van coated en uncoated wandbekleding. Naadloos tot 5M, of indien gewenst in twee of drie aparte banen. De haarscherpe fotokwaliteit is zeer geschikt voor ‘close view’-toepassingen. Afhankelijk van de toepassing kan gekozen worden voor diverse materialen; zelfklevend, non-woven, uncoated of pvc-coated voor een optimale dekking. Specificaties op verzoek