{"@context":"https://schema.org","@graph":[{"@type":"WebPage","@id":"http://www.interiorprinting.com/projects/mood2016/","url":"http://www.interiorprinting.com/projects/mood2016/","name":"[:nl]MoOD 2016[:en]MoOd 2016[:] - Interior printing","isPartOf":{"@id":"http://www.interiorprinting.com/#website"},"primaryImageOfPage":{"@id":"http://www.interiorprinting.com/projects/mood2016/#primaryimage"},"image":{"@id":"http://www.interiorprinting.com/projects/mood2016/#primaryimage"},"thumbnailUrl":"http://www.interiorprinting.com/interiorprinting/uploads/2016/09/IMG_8435.jpg","datePublished":"2016-09-15T12:02:34+00:00","dateModified":"2016-10-06T10:11:04+00:00","breadcrumb":{"@id":"http://www.interiorprinting.com/projects/mood2016/#breadcrumb"},"inLanguage":"nl-NL","potentialAction":[{"@type":"ReadAction","target":["http://www.interiorprinting.com/projects/mood2016/"]}]},{"@type":"ImageObject","inLanguage":"nl-NL","@id":"http://www.interiorprinting.com/projects/mood2016/#primaryimage","url":"http://www.interiorprinting.com/interiorprinting/uploads/2016/09/IMG_8435.jpg","contentUrl":"http://www.interiorprinting.com/interiorprinting/uploads/2016/09/IMG_8435.jpg","width":4556,"height":3361},{"@type":"BreadcrumbList","@id":"http://www.interiorprinting.com/projects/mood2016/#breadcrumb","itemListElement":[{"@type":"ListItem","position":1,"name":"Home","item":"http://www.interiorprinting.com/"},{"@type":"ListItem","position":2,"name":"Projects","item":"http://www.interiorprinting.com/en/projects/"},{"@type":"ListItem","position":3,"name":"MoOD 2016"}]},{"@type":"WebSite","@id":"http://www.interiorprinting.com/#website","url":"http://www.interiorprinting.com/","name":"Interior printing","description":"by Big Impact","publisher":{"@id":"http://www.interiorprinting.com/#organization"},"potentialAction":[{"@type":"SearchAction","target":{"@type":"EntryPoint","urlTemplate":"http://www.interiorprinting.com/?s={search_term_string}"},"query-input":"required name=search_term_string"}],"inLanguage":"nl-NL"},{"@type":"Organization","@id":"http://www.interiorprinting.com/#organization","name":"Interior printing","url":"http://www.interiorprinting.com/","logo":{"@type":"ImageObject","inLanguage":"nl-NL","@id":"http://www.interiorprinting.com/#/schema/logo/image/","url":"http://www.interiorprinting.com/interiorprinting/uploads/2016/02/ip_logo.jpg","contentUrl":"http://www.interiorprinting.com/interiorprinting/uploads/2016/02/ip_logo.jpg","width":356,"height":147,"caption":"Interior printing"},"image":{"@id":"http://www.interiorprinting.com/#/schema/logo/image/"}}]}

MoOD 2016

Ook dit jaar hebben wij weer deel genomen aan MoOD. In het nieuwe gebouw, op het inspirerende innovation platform, stonden wij met een ludieke presentatie van onze blending art wall!

Een prachtig eigen dessin geprint op onze nieuwe Walltex Biovate wandbekleding was de basis van de body painter om het model in de wand op te laten gaan.

Walltex Biovate; De eerste project geschikte biobased wandbekleding! Custom made, volledige design vrijheid, naadloos te verwerken en geprint met solvent vrije inkten.

 

Alle zelf ontworpen dessins hebben als thema Fabrics, Fun en Future. Fabrics heeft te maken met structuren, craftmanship en innovatie: de kracht en mogelijkheden van digitale print! Future heeft voor ons te maken met de toekomst en het gebruik van biobased materialen als vervangers voor pvc. Een hoofdzaak in onze innovaties. Fun is zichtbaar in de pittige kleuren en grappige dessins, die volledig aansluiten bij de overige dessins en het zo een geheel maken.
Met ons nieuwe product Walltex Biovate zijn we ook genomineerd voor de Blue Drop Award 2016. Helaas hebben we niet gewonnen, maar we zijn wel enorm trots dat we dit product kunnen introduceren. Walltex Biovate; De eerste project geschikte biobased wandbekleding! Custommade, volledige design vrijheid, naadloos te verwerken en geprint met solvent vrije inkten. Voor meer informatie of een staal, neem gerust contact op via de contact pagina.