{"@context":"https://schema.org","@graph":[{"@type":"WebPage","@id":"http://www.interiorprinting.com/people-planet-2/biobased-materialen/","url":"http://www.interiorprinting.com/people-planet-2/biobased-materialen/","name":"[:nl]Biobased materialen[:] - Interior printing","isPartOf":{"@id":"http://www.interiorprinting.com/#website"},"primaryImageOfPage":{"@id":"http://www.interiorprinting.com/people-planet-2/biobased-materialen/#primaryimage"},"image":{"@id":"http://www.interiorprinting.com/people-planet-2/biobased-materialen/#primaryimage"},"thumbnailUrl":"http://www.interiorprinting.com/interiorprinting/uploads/2016/03/Beeld-3IMG_0372.jpg","datePublished":"2016-03-17T09:26:02+00:00","dateModified":"2016-06-01T08:10:56+00:00","breadcrumb":{"@id":"http://www.interiorprinting.com/people-planet-2/biobased-materialen/#breadcrumb"},"inLanguage":"nl-NL","potentialAction":[{"@type":"ReadAction","target":["http://www.interiorprinting.com/people-planet-2/biobased-materialen/"]}]},{"@type":"ImageObject","inLanguage":"nl-NL","@id":"http://www.interiorprinting.com/people-planet-2/biobased-materialen/#primaryimage","url":"http://www.interiorprinting.com/interiorprinting/uploads/2016/03/Beeld-3IMG_0372.jpg","contentUrl":"http://www.interiorprinting.com/interiorprinting/uploads/2016/03/Beeld-3IMG_0372.jpg","width":4032,"height":3024},{"@type":"BreadcrumbList","@id":"http://www.interiorprinting.com/people-planet-2/biobased-materialen/#breadcrumb","itemListElement":[{"@type":"ListItem","position":1,"name":"Home","item":"http://www.interiorprinting.com/"},{"@type":"ListItem","position":2,"name":"People & planet 2","item":"http://www.interiorprinting.com/people-planet-2/"},{"@type":"ListItem","position":3,"name":"Biobased materialen"}]},{"@type":"WebSite","@id":"http://www.interiorprinting.com/#website","url":"http://www.interiorprinting.com/","name":"Interior printing","description":"by Big Impact","publisher":{"@id":"http://www.interiorprinting.com/#organization"},"potentialAction":[{"@type":"SearchAction","target":{"@type":"EntryPoint","urlTemplate":"http://www.interiorprinting.com/?s={search_term_string}"},"query-input":"required name=search_term_string"}],"inLanguage":"nl-NL"},{"@type":"Organization","@id":"http://www.interiorprinting.com/#organization","name":"Interior printing","url":"http://www.interiorprinting.com/","logo":{"@type":"ImageObject","inLanguage":"nl-NL","@id":"http://www.interiorprinting.com/#/schema/logo/image/","url":"http://www.interiorprinting.com/interiorprinting/uploads/2016/02/ip_logo.jpg","contentUrl":"http://www.interiorprinting.com/interiorprinting/uploads/2016/02/ip_logo.jpg","width":356,"height":147,"caption":"Interior printing"},"image":{"@id":"http://www.interiorprinting.com/#/schema/logo/image/"}}]}

Biobased materialen

Biomassa als grondstof

Wij dromen niet alleen van een duurzamere wereld, maar willen hem mede creëren. Dat kunnen we niet alleen. Daarom werken we samen met verschillende partners.

Doel is om 100% Biobased-producten te ontwikkelen, met organische (rest)materialen als grondstof voor de productie ervan. De eerste stappen hierin zijn inmiddels gezet en we hebben inmiddels onze ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleind. Maar we zijn er nog niet. We blijven innoveren.

Gluetex Biovate Dat resulteerde in 2015 in het in productie nemen van ons eerste Biovate-product: Gluetex Biovate. Een zelfklevende herpositioneerbare textiele wandbekleding, die aansluitend of met overlap gemonteerd kan worden. Dit product was al pvc- en solventvrij, maar in de nieuwe versie dus ook 60% biobased (aardappelzetmeel) en nog steeds uitermate geschikt voor gebruik in de projectmarkt vanwege zeer goede functionele eigenschappen. Biovate_folder_DEF_iv_lr
Ons doel is om 100% Biobased producten te ontwikkelen, die bestaan uit organisch (afval) materiaal als basis voor productie. Gluetex Biovate is slechts ons eerste product. We zullen hierin door blijven ontwikkelen en houden u de komende tijd op de hoogte van spannende nieuwe ontwikkelingen!